techna.site

Our Forum Techna

SearchSearch   Users   Registration   Entrance
Today: 09.01.2026 - 23:16:25
Pages:  1  

Облаштування клітки для папуги

AuthorMessage

RMS343RWHP

users

Statistics:
Registration: 11.17.2003

Потрібна клітка для папуги. Хочемо завести хвилястого папужку, але не знаємо, яку клітку вибрати. В інтернеті пишуть різне - хтось каже, що треба велику, хтось каже, що достатньо середньої. Які реальні вимоги до розміру і що ще важливо врахувати?

Message # 1 24.11.25 - 02:49:44
RE: Облаштування клітки для папуги

maomaoLTW

users

Statistics:
Registration: 11.20.2001

Для хвилястого папужки мінімальний розмір клітки - приблизно 40 на 30 на 40 сантиметрів, але чим більше, тим краще. Папуги дуже активні, їм потрібен простір, щоб літати хоча б коротенькі відстані, стрибати з жердочки на жердочку. Важлива не тільки площа, а й висота - папуги люблять сидіти на верхніх жердочках. Звертайте увагу на відстань між прутами - для хвилястиків не більше 1,5 сантиметра, щоб не застряг. І краще горизонтальні прути, бо по них зручніше лазити.

---------------------
Too many toys, too little garage space....
Message # 2 24.11.25 - 03:10:18

flyimages

users

Statistics:
Registration: 07.19.2001

У мене пара хвилястиків живе, клітку брав 60 на 40 на 50 - їм комфортно. Встановив кілька жердочок на різній висоті, повісив іграшки, дзеркальце, гойдалку. Папуги дуже товариські, їм треба чим займатися, інакше нудьгують. Також важливо, щоб клітка стояла не на протязі і не під прямими сонячними променями. Якщо вибираєте, подивіться клітки для птиц - там є моделі з ігровими майданчиками зверху, дуже зручно. Мої папуги обожнюють там сидіти, коли я відчиняю дверцята. І обов'язково щодня випускайте політати по кімнаті, хоча б на годину - це для них дуже важливо.

Message # 3 24.11.25 - 03:34:03
MPEG to DVD question : Previous topicNext topic: Help! All single key shortcuts are not working...
Pages:  1  

Click on the dot next to the name to address the participant

The administrator has prohibited guests from replying to messages! To register, follow the link: register

Participants